Klantenservice

Sommige vragen worden regelmatig aan ons gesteld. Wij hebben de antwoorden daarom alvast uitgeschreven. U vindt de antwoorden op deze vragen hiernaast. Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Meneermetaal.nl
MeneerMetaal BV

Van Dijklaan 13A, 5581 WG
Waalre, Nederland
Tel: (040) 785 93 55
info@meneermetaal.nl
www.meneermetaal.nl

KVK Eindhoven: 87418304
BTW nummer: NL864289005B01

Facebook
Instagram
YouTube
TikTok

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact met ons op

Klantenservice

Hebben jullie een inmeet- en montageservice?

Voor onze standaard collectie hebben wij geen inmeet- en montageservice. Wel hebben wij voor alle interieurproducten uit onze collectie een inmeet- en montagehandleiding gemaakt. Deze vind u op de desbetreffende productpagina. Daarnaast wordt de na de bestelling ook digitaal naar u toegestuurd.

 

Wat zijn jullie levertijden?

Onze interieurproducten worden binnen 3 tot 4 weken bij u thuisbezorgd. Wij hechten veel waarde aan snelle bezorging en duidelijke communicatie. Indien uw bestelling niet binnen 3 tot 4 weken bezorgd kan worden, stellen wij u hier altijd van op de hoogte.

 

Ontvang ik een track-and-trace code?

Zodra wij u bestelling overhandigen aan bezorger ontvangt u een track-and-trace code. Hiermee kunt u de status en verwachte levertijd in de gaten houden.

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wij vertrouwen op de kwaliteit en uitstraling van onze producten. Toch kan het voorkomen dat uw bestelling niet naar wens is. Binnen 14 dagen na ontvangt kunt u uw bestelling (op eigen kosten) retourneren. Met uitzondering van “maatwerk” producten. ( Deze producten worden voor u op maat gemaakt en zijn niet te retourneren) Wij willen u vragen uw retour eerst bij ons aan te melden via de mail met daarbij de reden van retour naar info@meneermetaal.nl

Interieurproducten
op maat

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Handgemaakt in
Nederland

Over ons

Over ons