Terug naar het overzicht

Hoe bepaal ik de lengte van mijn garderobestang?

Geschreven op 12 december 2023 door
Garderobestang

Je hebt een mooie kledingkast, maar je mist nog een essentieel onderdeel: een garderobestang. Een garderobestang, ook wel kledingroede of kledingstang genoemd, is een metalen buis waaraan je je kledinghangers kunt ophangen. Zo kun je je kleding netjes en overzichtelijk opbergen.

Maar hoe bepaal je de juiste lengte van je garderobestang? In dit artikel geven we je een aantal tips om de lengte van je garderobestang te bepalen en vertellen we je waarom je het beste kunt kiezen voor een maatwerk garderobestang van Meneer Metaal.

Afstand tussen wand en wand opmeten

De eerste stap om de lengte van je garderobestang te bepalen is om de afstand tussen de wanden van de kledingkast of garderobe op te meten. Dit kun je doen met een rolmaat of een meetlint. Houdt ook rekening met de hoogte waarop je de garderobestang wilt ophangen.

Meet de afstand van de binnenkant van de ene wand naar de binnenkant van de andere wand. Dit is de maximale lengte voor je garderobestang. Hierbij zal er echter nog rekening gehouden moeten worden met eventuele ruimte voor bevestiging van de kledingroede.

Heb je speciale wensen voor jouw garderobestang? Neem dan gerust contact met ons op om jouw wensen aan ons door te geven. Op basis van de door jouw verstrekte informatie gaan wij voor je aan de slag om de perfecte garderobestang voor jou op maat te maken.

Kies voor een maatwerk garderobestang van Meneer Metaal

Bij het bepalen van de lengte van je garderobestang is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare opties voor maatwerk. Meneer Metaal biedt op maat gemaakte garderobestangen die perfect passen bij jouw ruimte. Of je nu een standaardlengte nodig hebt of een specifieke afmeting, wij kunnen je helpen.

Onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat je garderobestang precies past en optimaal gebruikmaakt van de beschikbare ruimte. Kies uit diverse kleuren en ontwerpen om een kledingstang te creëren die niet alleen functioneel is maar ook bijdraagt aan de esthetiek van je ruimte.

Laatst bijgewerkt op 12, 12, 2023

Geschreven door
Meneer Metaal levert stalen interieurproducten van hoogwaardige kwaliteit, maar dat geldt natuurlijk ook voor onze content. We hopen je wekelijks te kunnen inspireren en informeren en onze redactie is altijd op zoek naar de laatste trends en nieuwtjes. Heb je nog tips, vragen of suggesties? Laat het dan even weten in de comments.

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar specifieke informatie maar heb je dit niet kunnen vinden in onze blog? Wij helpen je graag verder op weg!

Neem contact op

Relevante producten

Bekijk ons assortiment

Interieurproducten
op maat

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Handgemaakt in
Nederland

Over ons

Over ons